Tabung

Wednesday, March 10

M for 'Maple'or 'Mcd'???

mcd...tarapappa...
im lovin it...
beberapa orang sahabat telah pergi ke restoran ini..
dgn 2 niat..
niat yang pertama>>dulu tyme kakak demam rase tingin sgt nk mkn kt mcd..`berharap dpt la pegi lepas baik dmm...
niat yang kedua>>cik erma kite nk sambut birthday mr don lebih awal kerana utk mengelakkan kesesakan jadual hariannya dikemudian hari dgn test2 dan preparation 4 final test..
----------------------------------------
peserta2 yang ikut serta ialah..
1.kakak la
2.cik alin
3.ayah chik
4.jaja
5.belaker (atok)
6.mama (cik erma)
7.papa (mr. don)

peserta yang tertinggal..
1. bro cho..
atas alasan..nset silent dan tertido..
erm so mok please try later..
hehe..
--------------------------------------

5 peserta yang terawal sampai..
erma ngn jaja g beli kek..
hehehe..
Mr don terpinga2..
belacker muke resah jep..
sbb pe rsenye..
adekah berkaitan ngn sahabatnye.??
hehe
ayah chik muke lapo..
kakak stay cun..
hahah
acik alin??
what r u doin ha??
---------------------------------------------
jom pegi order mknan..
nyum2
yang ni kakak, cik alin n jaja punye...
double cheese burger..
"erm sedap r..sikit agi" ini trademark jaja ye..
-------------------------------------------------
makan tyme..
bismillahhirahmannirahim..
pic ni cik alin segan sbb tu nampak mate je...
tangan2 yang rakus..
cube teka mane tangan kakak...
ayah chik kuat makan sos..
hahha
semua sos beratur dihadapan nya...
aksi kanak2 terlampau lapor..
hahah
mari mkn..
ngap3
kek(sebelum)
kek(selepas)
kek ini dihias sebegini supaya nmpak lebih ganas...
haha...
ganas x.?
 kek ape name ntah le...
teman pun x tau
owh tidak!!!
belian pencuri belon..
kesian kanak2 yang lain..
merengek2 nk belon..
tapi da abis dikebas..
haha...
nway cik alin thanks sbb amikkan belon...
hahhaha..
eh cik alin da mintak permission kat pakcik tu tau...
pakcik tu ckp amik la seberapa banyak yang kamu nak...
hehe
suke3
 im lovin it
------------------------------------------------
gamba2 terbaik minggu ini..
 wajah don penuh dgn seribu makne..
dan jelingan manje dari belacker..
saat kosentrasi pemanduan terganggu..
ceh mcm jauh sgt je u ke mcd..
ley tido2 lg ek..
hahah baby gajah sedang tido..

*jalan2 cari makan..
-the end-

6 comments:

  1. uyoooooooooo.. syoknyew!

    bek2,, t muke kena sos,,huhu

    ReplyDelete
  2. hehe tahukah anda sos adelah penyelesaian terbaik bg menghilangkan jerawat dan jeragat di wajah...
    so kalo kene muke pun x pe kowt..
    hehe

    ReplyDelete
  3. hahahhaa...
    ayah chik bkn lapo..
    peko2 aje...he3..

    ske ati je mkn sos erk..nk kna ke??
    hmm

    actualy syok tido sbb nek kude belang ni...hahahahaa
    asyik lompat2..letih den...ha3
    =D
    but the best...

    ReplyDelete
  4. i like it......
    nic ur blog....
    nk tiru r wt mcm nie...
    huhuhu

    ReplyDelete