Tabung

Friday, April 23

exchange link

salam semua..
rindunya dekat semua orang dekat blog ini..
kakak nak exchange link dengan blogger2 yang ada..
kakak dah link kan beberapa blog yang dianggap blogger2 otai..
dan beberapa blogger yang terdiri daripada kengkawan kat sekolah dulu n universiti..

siapa lagi nak bertukar2 link dengan saya????
sila tinggalkan komen anda dan sertakan link blog anda ye...

credit to pakcik google..

m&m feveret kakak
-the end-

4 comments:

  1. dulu aku pernah buat..
    tak berapa berkesan la...
    selalunye org bagi link kat kita...tapi link kita die tak letak pun...
    So, aku dah tak buat dah benda macam nie...haha
    'Just Sharing' depends on my experience..

    ReplyDelete
  2. stuju stuju stuju dengan onlyzul....
    weeeeee....

    ReplyDelete
  3. xpe2 jangan riso zul n kak key one...
    kite xkesah+xamik ati pun kalo dorang wat camtu..
    insyaAllah x rugi pape..

    ReplyDelete
  4. weii...ltok r link aku..konpem aku ltok hok mu

    ReplyDelete