Tabung

Thursday, April 1

teater bawah lampu

salam...
kakak baru pulang menonton "teater bawah lampu"
sempoi gilak...
kakak semangat nak pergi tengok sebab nak pergi support pakcik belacker kite la...
caya lah...
walaupun nampak cikai2...
tapi terhibur...

-----------------------------
acara 1st "street guitar"
yang terlibat 
black 
bd
shahir
awek laloq
n sorang brother..

deklamasi sajak..
oleh seorang kakak yang xdikenali...

teater..
yang terlibat
(kakak sebut yang kakak kenal je..)
pisdeq
arusmercucita
topex..
yang lain kakak xknal..
tapi semua budak2 kebudayaan...

komen dari kakak..
"jalan cerita yang menarik..mengisahkan kehidupan manusia alaf ini..."

p/s:entry pasal teater ini akan dibawa ke next entry..insyaAllah kakak akan upload rakamannya..tapi rakaman tak berapa nak kualiti la..hehe..

kakak sanggup pegi tengok teater..padahal esok ade test physic..kalau tau en Fahmiruddin ni..erm kecewa beliau....jangan khuatir encik..saya akan cuba sehabis baik..
ok nak sambung study..

-the end-

6 comments:

  1. hehe~ na nengok video~ pat2 upload tw!
    eqa @ yg td awk tulis awek lalok~~ uhhuk... eqa la nme saye~~~

    ReplyDelete
  2. hehe eqa..
    sory aku lupe name ko...
    kami memang paggil ko awek laloq je...

    eqa pasni ko bley la ajarkan aku men gitar ye..
    aku sedang menjeles ni..
    hahaha

    ReplyDelete
  3. cet...xyah ajar dayang..dayang nak men drum je

    ReplyDelete
  4. ok sape pulak nak ajar aku men brum???

    ReplyDelete
  5. minat yerk kamoo pade teater...

    ReplyDelete
  6. memang minat..
    tapi xpernah perluang untuk mnyaksi kan teater yang btul2 tu..
    teringin sgt nk g tgk

    ReplyDelete