Tabung

Tuesday, May 11

candle light dinner

salam..
masa cuti hari tu ayah bawa kami sekeluarga keluar makan...
makan char kueh tiaw je..
kat "kebun corner" je...
situ memang favorite kakak pun..
marvelous nyum2..
kenapa tajuk entry macam tu???
bukan pergi dinner kat hotel pun..
yang sebenarnya sejak beberapa minggu yang lepas
Manjung nii selalu je blackout..
tak tau lah apa puncanya..
tengah-tengah menjamu selera tetiba dunia menjadi gelap gelita..
lepas tu orang kedai tu pasanglah lilin..
itu pasallah jadi candle light dinner..

so, every day orang-orang manjung ni menyokong 'earth hour'..
bagus warga Manjung ni..
gelap-gelap pun kami still menelan sampai habis..

-the end-

2 comments:

  1. wahhh mmg earth hour gilaa laa org mnjung....
    tabikkk springg utk warga mnjung...weee=)

    ReplyDelete