Tabung

Tuesday, May 4

facebook keluarga

salam...
saja nak cerita satu cerita dongeng..
--------------------------------
facebook ni memang terbuka kepada semua manusia kan2..
anak-anak main facebook
parent pun main facebook..
hari tu ayah jaja da create acc facebook..
pastu saje je cakap kat die
"balik ni aku nak ajar mak aku main facebook la"
-----------------------------------
tadi kakak on9 facebook..
ayah ada kat sebelah..
kakak : ayah buat lah facebook
ayah : hish malas la..
suasana senyap..
ayah : cuba lah cari nama ayah
kakak pun search 'redzuan'
takde..
ayah : murba .............
eceh nickname die itu ajar..
hehe nape lah kakak xpenah nak check type by email die..
bkn nye kakak xtau email nye..
hampeh rupenye dah ade acc fb..
haha dari dulu dah rase ayah mmg ada fb sbb die x derklah bute IT sgt..
dulu siap ade acc tagged..
tagged boring..
kan3..
----------------------------------
erm lepas ni i kene behave2 je kat Facebook..
ade ayah..
wakaka
padahal selama ni my uncle auntie n cousin rilex je...
cite sal uncle..
im still searching my uncle yang telah curi2 bace blog ni dan dengan selamber memerli kakak kalau jumpe die..huh menyirap...dah la xnak bgtau acc facebook die..yang bestnye adik beradik sendiri pun x tau die ni ade facebook..
kalau jumpe siap lah..
godeh2 sume rahsia..
wakaka..
*skang ni umi je yang xder acc facebook..kalau ajar mau die ngadap laptop 24/7 je..xley2..tapi nnti nak ajar umi berblogging r..baru masyuk..wakaka

9 comments:

  1. hahaa..buat la 1 kelas blogging kat umah.ajar smua skali.lalalaaa~

    ReplyDelete
  2. perghh semua nya layan it :) keluarga interaktif

    ReplyDelete
  3. lagi 10 taun...sume ibu bapa tk bleh buta2 IT dah.....kan...

    ReplyDelete
  4. kachang dewa:xboley2..nanti ngadap je 24/7...

    naz:haha keluarga interaktif

    mama: yelah akan datang yang jadi ibubapa tu golongan kami2..mungkin lepas ni lebih advance

    ReplyDelete
  5. kahkahkahkah...
    waaaaaaa sangat2 bhaya....
    jaga2 dayang....miahahaha

    ReplyDelete
  6. hahah lepas ni sopan santun je ayat2

    ReplyDelete
  7. my mom pon ade fb , my atok juge . hadoii . :DD

    ReplyDelete