Tabung

Friday, May 7

foya-foye

salam..
ini lah sebabnye mempunyai cuti yang sangat pendek gara-gara semester pendek
dah macam pund pendek..
petang tadi Rijal balik rumah..
ceh nak buat suprise kat mak dia la konon..
ok suprise!
now baru lah ada member nak melepak..
kamu pun satu la Rijal..
kenapa balik lambat sangat..
aku dah duk kat Manjung macam tunggul walaupun aku tau apiz ade kat Manjung..
-----------
malam itu yakni malam tadi..
yelah tadi...
kakak, Rijal, Apiz + awek Rijal..
ala lupe pulak namanya..
g kuar makan char kuew tiaw kat kedai pak mentua sat..
location dalam Base (TLDM)
abg protela u memang "baik"
see the word is in bracket..
grrrr..
------------

 assalamuasyalo..
my brother Fit n Azza pun join kami..
lepas makan chow lepak Lumut..
apa ada lumut hari Khamis malam Jumaat bai..
tibai je la..
abis tu hari ape nak lepak..
kakak dah nak balik Johor..
Sabtu nak balik kampung terchenta..
-------------
takde pulak pic rijal ngn apiz..sebab diorang lepak bertiga...
fitsepet n cina bukit (they call me cina bukit also..haiyak..)
brother belakang tu Azza a.k.a bagio..
apakah?
entah lah..
haha..mereka masyok ayor..
off.....
siut...apakah off..??
satu permainan baru..
sape salah cakap kite kene off...
jangan lupe bg sedebik kepada pesalah..
ini peluang ok..
hahah..
sape yang tau je dia akan gelak dan faham..
abg adakah kite scandal??
oh no2..kite sandel je..
orait..
wakaka
sandel ultra light..

terima la wajah hodoh dari kami...
sekian..
weh callow sudah pukul 12..
wakaka...
----------------------------------
eh cite x abis lagi..
jom lumba2...
macam ikan lumba..
ala spoil la..
kereta honda warna putih berseri yang asalnye pemandu memandu sangat slow dan bak kata apiz die punye driver nampak kepale je..
apakah?
sibuk lah..
kite xnak lumbe dengan awak lah honda..
saya nak bergurau senda dengan perdana(kete abg azza) yang ada bunyik2 jugak..
hey sibuk2..
layan je lah awek kat sebelah tu..
marah ni..
*ditekankan di sini..kakak bawa laju kalau kat perak je..dekat johor saya seorang pemandu yang berhemah..
maceh...
off..
debush2x
auw
terima kasih

p/s: kul 7 pagi (7mei10)..rijal ajak breakfast kat kedai Paktam..xda hal lah kalau ko yang belanje..orait..
-the end-


No comments:

Post a Comment