Tabung

Monday, May 10

mak buyung

salam
hari ini kakak nak kenalkan sepupu kakak yang selalu tolong kakak dalam macam-macam hal..
yela kakak kan tak ada kakak atau abang..
so apa-apa masalah memang selalu rujuk pada along(sepupu)..
sepupu kakak cun melecun
sepupu kakak kurus tulang
sepupu kakak bijak ngat2..
now dia dah kahwin..
dulu selalu lepak sama-sama..
sekarang dah tak..
lagipun kakak kat johor...
balik-balik rumah je tengok >>
along dah jadi mak buyung..
heheh...
dah nak ada anak yang first..
ari tu mengidam makan buah pelam epal..
masa ni satu manjung blackout ...
sebab tu gelap gulita je rumah
namun ia tidak menghalang aktiviti menyicah ye mak buyung..

mak buyung muka dah tembam sikit..
dulu kurus bebenor..
"eh baby dah bertukar jadi perempuan"
haha lawak betul..
hari tu cerita scan baby dalam perut baby boy..
tapi skang sudah tukar...
boleh erk main tukar-tukar..
apa-apa pun tu semua kerja Allah s.w.t...
baby lelaki ke perempuan ke tak kesah kan..
itu semua rezeki...
bertambahlah duapupu(sepupu punya anak)..
sekarang ni cik Yang punya duapupu dah berapa pun tak tahu lah..
yang cik Yang ingat lah..
aidil, aisah, alia, cinta, banayk lagi sebenarnya tapi tak kenal...
sebab terlalu besar keluarganya...

*bakal baby ini mungkin akan dilahirkan di Terengganu..

-the end-

No comments:

Post a Comment