Tabung

Tuesday, May 4

perlukan kesabaran terlampau

salam..
hari ini entry kakak tanpa sebarang gambar yang menarik.
kurang semangat nak letak-letak gambar memandangkan broadband dah macam cap ayam...
bikin gua panas..
apehal tetiba facebook xboley buka???
marah ni..
----------------------------------------
alhamdulillah perjalanan dari Johor ke Perak berjalan dengan lancar..
gilir2 drive ngan mr.Don..
tapi kali ini Don yang bawa lebih2...
kakak tido je..
zzzzzzzzzzzzzzz w/o krohh2 ok..
hahha..
letih tapi nak jugak tulis blog..
nk cakap balik semangat nak jumpa family..
semangat nak on9 FB..
last2 fb tinggal harapan setinggi gunung..
musnah begitu saja..
ade je rase cam nak lari g mcd memalam ni..
"sabo kakak",bisik dalam hati
da rupe xreti penat..
nasib baik blog boley bukak..
kalo x mau keluar asap wa punye telinga..
---------------------------------
cite best..
lepas hantar erma kat Pusing..
turn kakak drive nak ke Manjung plak..
huish memang x sabar nak sampai rumah..
tetibe kat traffic light ade kereta kelisa kat sebelah..
dak2 dalam kereta tu terusha2..
apahal ntah...
dlm kereta tu ade empat orang...
yang drive nye perempuan
sebelah die lelaki..
blakang ade sepasang gak..
yang laki tu usha sampai nak kuar bijik mata..
ape kes???
tengok gaye budak2 ni cam hot2 je
kakak pun drive lah kete cam biasa...
tiap kali berenti kat traffic light je mesti kereta tu kat sebelah
kalau x usha2 kakak x kesah..
hey bebudak ni..
kakak tak suke orang pandang2 ni..
so lari lah laju skit..
hamboi..
die kejar..
nasib awek jugak yang drive..
kalau lelaki tadi erm nak je jerit "hoi xderk orang lain ke nak ajak main??"
keadaan jalan clear lak tadi..
sory lah awek td kalau dapat makan asap..
kakak rasa mesti member2 die dalam kereta perangat ar tu...
kakak dah lah jenis xboleh kene2 kejar ni..
sakit mata la..
nak cakap kat hot2 chick tu..
"semoga jumpa lagi der"..
*maaf kalau cerita tak bagus untuk dikongsi..
tengah beron ni..

----------------------------------------
aktiviti esok???
xrancang lagi...
pape pun nak g serang rumah sepupu kesayangan hamba dulu...

-the end-

13 comments:

  1. ko jgn nk memandai kuar uma da lewat ni..
    hadoi..
    risau aq bjauhan dgn ko ni dayang..
    sabo2..

    ReplyDelete
  2. steady la dayg da pndai drive laju2 nie...
    haaahhaa...
    160-220km/h...
    =p

    ReplyDelete
  3. wah second warden risau ye...
    jgn risau..
    sini ade big boss..

    farid ko lah ajar..
    tp kete ak max 140 je la..
    so bermakne kete tu memang ok xnak cakap banyak nnti dosa..hahha

    ReplyDelete
  4. mane ade ak ajar lak...
    ak nie follow speed limit ok ~
    hohoho...

    ReplyDelete
  5. ok yela ko x ajar aku..
    tapi aku yang ajar ko sampai kene speed trap kn2..
    ops telebih sudah..

    ReplyDelete
  6. melampau ~
    hahahha...
    xpew2...
    barang yg lepas jgn dikenang...
    wakakakakaka...

    ReplyDelete
  7. insaf la bro..
    usah bwk laju2..
    wakaka

    ReplyDelete
  8. dah insaf la....
    tggu kete baru kuor baru bawak laju balik...
    kui3...

    ReplyDelete
  9. mnx maap....
    alin je bleh ~
    hahahahahaha...
    cyy jeeeee....

    ReplyDelete