Tabung

Friday, June 4

kebosanan melanda

salam..

sem tiga ni bosan ke??
pembelajaran tak bosan..
tapi kehidupan yang membosankan..
mula2 memang rasa cam tak bley hidup tanpa on9..
rasa macam mati kutu r...
tapi skang bile dah dapat on9 xderk la seronok sangat..
macam dah xderk jiwa plak..
alamak..
nak update blog pun xderk jiwa...
bukan takde idea..
entry bersepah2..
nak masukan tapi tula pasal..
jiwa xderk kan..
bersabar jelah..
traffic pun down dan down..
erm dugaan ni..
takpe kakak...
yang penting sabar..
ok semoga sihat selalu semua blogger kesayangan hamba..

-the end-

tag + award

salam
macam biasa lah hari ini kita selesaikan tag dan award2 yang diterima..
hahah gaya cam da[at banyak award je...
xderk lak banyak sangat.
--------------------------------------
 
 
 
(a) Buat entri berterima kasih atas award yang diberikan.

terima kasih lagi sekali untuk cik CL kita..rajin gila tag kakak kan..terharu rasanya..
(b) Berikan kepada 10 / 20 / 30 orang rakan blog korang.
macam biasalah..kakak pas kat semua follower yang ada..
(c) Beritahu kepada rakan - rakan korang bahawa mereka memenangi Award tersebut.
kawan2..mai sini dengar apa kakak nak cakap..kakak dapat award lah..walaweh..

(d) Ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri.

- budak perak
- seorang yang gengster tapi kuat nangis..haha 
- seorang yang xbrape nak bijak tapi sedang berusaha untuk jadi bijak
- bercita-cita nak jadi cikgu, pensyarah dan sewaktu dengannya.
- seorang insan yang lemah
- suka berkawan
- sayangkan keluarga