Tabung

Tuesday, July 27

Library UTHM

salam...
hari ni nak review sedikit library baru,...
kakak baru pergi sekali je..
bila nak pergi lagi?
tunggu buku-buku yang kakak pinjam tu tamat tempoh...
hahah x senonoh...
tapi library baru sangat best...
cantik...
nama manja library ni adalah 'donat'...
ini kerana kalau dari pandangan pelan, memang nampak macam bentuk donat...
serius memang best lah library ni..
ada 5 tingkat..
tapi kakak nak nasihatkan pada mana2 pelajar yang tak pernah pinjam buku lagi..
make sure korang search dulu dalam web-opeq untuk buku2 yang korang nak dan catit kan code number die..
kalau belagak ingat bley cari sendiri pakai mata je.,.
semput jangan salahkan pihak universiti k...
hahaha..
padahal nak cari kod die pun mengah rasa..
kegemaran ulat-ulat buku adalah buku-buku..
tempat study yang selesa...oh lupa nak bagitau..
kat sini juga ada bilik 24jam...
bilik seminar lah dan macam2 lagi r..
kakak puun x habis pusing lagi..
dekat tengah-tengah bangunan tu ada landskap serta kolam..
sweet je..

k la..sape2 yang belum pegi library lagi..
sila-silalah

-the end-

5 comments:

  1. dah siap ea,, dah lama x lalu prt raja tu, heee

    ReplyDelete
  2. library sangat besar..penat na pusing kakak....ehehe

    ReplyDelete
  3. rajin2 kan diri lalu parit raje ni..hehe

    ReplyDelete
  4. betul acit...kakak pun penat..boleh kurus..wakaka

    ReplyDelete
  5. library ni yg terbesar in asia kan .. eheehhe

    ReplyDelete