Tabung

Saturday, August 21

siapa nak kad raya???

salam  ramadhan al-mubarak...
   khas untuk follower2 blog Duan'z daughter ini...atau yang mengenali Dayang Redzuan @ kakak ..memandangkan ini merupakan bulan ramadhan serta syawal yang pertama untuk blog yang tak seberapa ini, maka kakak terasa macam nak bagi kad raya untuk korang..nak tak??...

bolehlah kakak berjinak-jinak dengan pejabat pos...hehehe kakak rase pernah pos kad hari raya sekali je kowt..untuk sahabat baik kakak-nurul fairuz..yang lain-lain by hand je pun...hehehe..
pinjam kad raya dari pakcik google jap..

siapa-siapa yang nak kad raya dari kakak silalah beri nama serta alamat yang lengkap...
itu sahaja syarat-syarat yang harus dipenuhi..tak susahkan kawan-kawan..had umur pun tak ada..semua layak...chewah...

dan , siapa-siapa yang nak hantar kad raya untuk kakak bolehlah hantarkan ke alamat ini :-

Dayang Nurazreen Bt Redzuan
396, Manjung Point Seksyen 1,
32040 Sri Manjung,
Perak Darul Ridzuan..
ada ke orang nk bagi..hahhaha..perasan lebih..tapi tak salah untuk mencubakan...teringin jugak nak dapat kad raya jauh2...

p/s : kalau cepat dapat alamat korang..cepat lagi lah proses penghantaran kad raya tersebut...so, apa tunggu lagi....
akhir kata..
selamat menjalani ibadah puasa dan selamat memanfaatkan bulan ramadhan yang mulia ini..

-the end-

21 comments:

  1. siap bg alamat skali tu..
    bley dtg eraya nih..
    ahahaha

    ReplyDelete
  2. boloq: kalau nk sile serta kan alamat..kakak xnak hantar by hand..hehehe..blagaknye saye

    ReplyDelete
  3. abg manggosteen : alamak tetibe lak abg..meh ley dtg beraya...

    ReplyDelete
  4. haha..tgk la..nnt ajak geng2 mechy yg laen..

    ReplyDelete
  5. hikhik xderk hal la...dtg jgn x dtg ye

    ReplyDelete
  6. kakak..sye mahu juga...!! hihihii

    ReplyDelete
  7. ehehe.. dayang , aku follower kau yg ke 100 .. ehehe.. xde rewards ke ??

    ReplyDelete
  8. kad raya eah? nak gak!! yang de bunyi lagu tu.. hehe.. kalo kad yang ade mp3 pun ok gak.. tak pun kad ade ipod.. haaa..
    hehe =P

    ReplyDelete
  9. amboy...encik raffi nie..nk lbey2 lak....ti dayang xnk kasi..pdn mke..weekkkzzsss!!

    ReplyDelete
  10. korang2 sume..bagi lah alamat...
    mcm mne kakak nk bg kad raya nye...

    ReplyDelete
  11. akak nak gak dik!!!
    ami halimah binti subirdan
    no.2, jalan nuri, kampung bukit kuching
    45800 jeram,
    selangor.

    waiting one from u!!

    ReplyDelete
  12. cun r kak ami...

    mesti smpai punye...luv u kak ami

    ReplyDelete
  13. nk tulis alamt gk la..hihihi
    178 Taman Sri Mas,06700 Pendang,Kedah..hihhii

    ReplyDelete
  14. anta kt alamt rumah sewe leh x..
    haha

    ReplyDelete
  15. kasturiMas..insyaAllah sampai la kad raya nye ye

    ReplyDelete
  16. hehehehe..trima kasih ye dayang...juz cll me sal.. =)

    ReplyDelete