Tabung

Wednesday, September 1

laju-laju

assalammualaikum....
sila jawab laju2...
sahur laju2..
nak wat entry laju2..
pagi ni kakak nak taip laju2..
semua nak laju2..
nak balik manjung laju2..
bla dari parit raja laju...
rembat 125z laju2...
kayuh on road laju...
kayuh kat roller pun laju2..
nak tekan minyak laju2..(tapi baby xderk dah)
pinjam kete umi r...
drive laju2..
kete ayah xnk pinjam??
xberani pulak..tinggi benor...
tak kesah lah..
petang ni training nak lari laju2..
kelander tolong lah laju2 sikit..
kerinduan kampung rumah halaman membuak2..
perasaan nak raya.????
xrasa pun nak raya..
xyah tanye kenape..memang sebelum puasa rasa camni...
kembali pada laju2..
aku kene laju2 skang..
kalau xlaju bg laju jugak..
usahalah sampai laju..
cakap pun kene laju2...
jalan g kelas pun laju2..
xperlu pandang kiri kanan..
takde faedah..
no ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ..
no abjad2..
xderk kod2 rahsia..
mengarut lah..
wat quiz laju2..
wat assgnment laju2..
wat lab report laju2...
wat test laju2...
tapi en sains bahan tolong jgn ajar laju2..
kang laju je aku rase nak blah...
makan laju2...???
oh tak bleh..kang mati pun bleh laju..
hahaha...
kelajuan is the best..
tapi pakcik bas xbleh bwk bas laju2..
aku nak sampai kat manjung..
xnk smapi kat tempat lain...
nak tgk keadaan my auntie..
kene sambar api gas kat dapor???
tgk my cousin lagi..
masuk wad???
weh macam2 la kome ni..
ni yang aku tak suke study jauh2..
sape suruh aku study kat johor..
sesal dahulu pendapatan...
sesal kemudian tiada guna...
apa lagi ek??/
ha anak sepupu aku pun tak tengok lagi..
nama hani qistina !@#$%^&...
ntah aku tak ingat nama pelik2 kome ni..
sabar ye honey..
nanti cik yang balik trus g rumah honey k...
ramai dah sepupu aku yang beranak pinak..
tu boleh kire anak sedara ke ha???
bape anak spupu skang yang ada??
xterkira..
takpe kite kire yang kat manjung je..
aidil
cinta
hani
3 je pun..
duit rye baru kuar RM3..
xderk hal la...
tunggu cik yang balik ye..
tunggu tau...
pastu kita lumbe lari laju2...

-the end-

4 comments:

  1. i baca laju laju tak faham dahhh haha laju laju i komen jaga diri

    ReplyDelete
  2. naz: hahahah thanks naz..(jawab laju2 ni)

    ReplyDelete