Tabung

Wednesday, September 8

pandai-pandai...

salam..
spekulasi demi spekulasi...
ah pandai-pandai saja menyebarkan cerita palsu..
manalah dapat idea-idea tu kan..
tidak, masalahnya pelik..
memang pelik lah...

klik gambar untuk tumbesaran.
garu kepala kakak yang tidak gatal itu...
ada orang cakap kakak bercinta dengan sipolan-sipolan..
alahai...
bukan satu..
tapi dua..
jangan tiga sudah...
yang bestnya, kakak tak kenal pun siapa yang cakap kakak bercinta dengan sipolan tersebut...
masalahnya sipolan yang disebutkan itu semua kawan-kawan kakak..
hahah nasib baik kawan-kawan gelengkan...
------------------------------------
tapi ada satu hal....
facebook selalu buat kakak macam orang gila...
mana taknya...
bila dia on9 terus kakak senyum :)
bila dia off9 terus kakak tak senyum :(
cuba bayangkan kalau broadband celcom yang line problem tu..
kan kejap on9 kejap off9..
dapat tak anda semua bayangkan bagaimana kegilaan kakak...
sumpah macam orang gila..
kejap senyum kejap cebik muka...
hahahahaha

*harap tak ada orang cakap kakak bercinta dengan mana-mana sipolan lagi...

-the end-

No comments:

Post a Comment