Tabung

Saturday, September 25

press conference Kejohanan Silat Piala Timbalan Perdana Menteri 2010

salam..
selesai press conference di Hotel Olympic, Kuala Lumpur semalam..
Abg Iqbal model terbaru untuk belog kakak..hehehe 
 sedikit penjelasan masa PC -- sumber oleh utusan on9

owh macam ini suasana pc..
kakak baru tau..
antara pihak media yang terlibat
-ucitv
-rtm
-tv3
-bernama
-dll
-------------------------------------
selesai pc, sesi snap-snap pulak..

sory atlet lain...kami dah rasmi pegang piala ni dulu..hehheh (berjenaka)
tengok model ni..bukan main lagi..surat khabar mana kakak tak pasti..
-----------------------
diinterview oleh pihak Bernama..tapi rasa jawab macam ntah apa-apa..
ada satu soalan yang buat kakak macam garu kepala...dia tanya mampukah saya menyertai skuad kebangsaan????hahaha soalan killer ni..mampu ke??kakak baru join 3 game silat termasuk yang akan datang.
belajar silat je yang dah lama..pengalaman masih kurang..

perasaan kakak untuk game kali ni memang serius takut n nervous tahap gaban neh...tak tau kenapa..maybe sebab peyertaan ramai sangat...erghhh runsing pulak nak pegi game..
apa-apa pun kakak akan buat sehabis mampu..
------------------------------
ok
silalah tengok berita tv1 ke tv3 ke bernama ke..
manalah tau nampak muka kakak sipi-sipi..
hahah jadilah...

**tadi cousin telefon cakap "hoi masuk tv tak cakap ek"...haha bukan menang pun lagi..lain ar kalau dah menang..satu kampung kakak canang..pergh penuh riak dan takbur..astghafirullah...


satu pun gambar saya tak ada kat atas tu kan..
macam tak adil je kan...
ok sekarang mari kita bagi adil dan saksama..
errrk ternyata kakak gemuk plus hitam..

p/s : tolong beli surat khabar untuk kakak boleh???malas nak pergi kedai..

-the end-

No comments:

Post a Comment