Tabung

Saturday, September 18

rumah terbuka..

salam
selamat datang ke rumah terbuka dayang nurfaizah nurazreen...
last minute rasa nak buat makan-makan untuk sahabat handai..
sebelum pulang ke Batu Pahat..
minta maaf kalau ada mana-mana kawan yang tak terundang sebab terlepas pandang..
-----------------------------------
menu yang terhidang pun tak segempak hotel or motel 
bihun sup, nasi impit (segera), rendang ayam
 kakak yang masak, umi tolong
umi yang masak, kakak tolong..
hehe
------------------------------------------
antara yang hadir...
ini kawan-kawan masa sekolah SMK Seri Samudera...
masing-masing dah belajar jauh-jauh..
* huduhnya muka aku..
antara kaum lelaki yang hadir..
my abang angkat and his wife...
selamat berbahagia along..
sorry tak dapat datang masa kahwin hari tu..
budak besar(baju oren) thanks sudi datang rumah budak kecik

nak ucap kan terima kasih kepada semua yang hadir...
dari manjung, sitiawan dan ayer tawar...
*sorry pada yang tak ada dalam gambar..tak sempat nak snap2..

-the end-

9 comments:

  1. tolong anta bihun sup tu ke tg malim..terima kasihhh :)

    ReplyDelete
  2. perghhhhh tak dijemput lansung pun haha emooosii lah lagu ni

    ReplyDelete
  3. mus: huish sampai2 basi nnti bihun sup tu

    ReplyDelete
  4. naz: ala sory la naz...next time insyaAllah datang rumah ye

    ReplyDelete
  5. suha : serius mintak maaf aku tak terjemput semuanye...

    ReplyDelete
  6. tak ajak pn...uwaaaaaaa.....
    hahaha

    ReplyDelete
  7. haha.AKHIRNYA.ada jugak pic aku dlm ni.tapi terlindung ngn si azry!thnx budak kecik coz invite!SEDAP sangat budak kecik masak!(padahal dok minom ayor jak) (:

    ReplyDelete
  8. haha ntah padahal minum air je..budak besaq kalau segan duk jalan bagan la..hahaha

    ReplyDelete