Tabung

Tuesday, October 26

eh tahniah

salam..
tadi jalan-jalan dekat facebook budak ecct dungun..
tengok gambar 'Open Perlis 2010'
saja layan tengok gambar budak-budak basikal..
sumpah kakak rindu nak kayuh..
hari tu pergi wellward pun terserempak dengan budak basikal tengah training..
semalam one of my uncle tag satu video dia turun dari gunung jerai...
tapi dia naik mtb
apalah beza basikal road dengan mtb kan..
kakak tetap jeles dan panas hati
kakak rasa my uncle mesti tengah addict dengan kayuh sekarang
macam kakak pernah rasa satu masa dahulu..
sumpah best masa join basikal dulu..
kepuasan bila basikal bergerak laju
lagi best kalau gerak ramai-ramai..
gerak 100km pun rilex je..
hehe time stamina ok la..
kalau sekarang suruh kayuh kompem cungap..

ok berbalik pada kejohanan 'Open Perlis 2010'..
tengok lah pemenang-pemenangnya..
tup tup eh mcam kenal je yang menang tu..
tu lelaki berbaju armed force..
kakak kenal..
hehe memang lah kenal..
ada jugak yang makan kasut kalau buat-buat tak kenal..
eh Matop..congrat lah dapat no 2..
and sebelah tu macam Along..
but im not sure la..
rasa Along macam pegi Jepun je hari tu...
lama tak jumpa mereka dah..
yela, kakak balik manjung pun berapa kali lah sangat...
hari tu jumpa dekat open house rumah ji pun tak sempat nak sembang-sembang..

tahniah lagi sekali
walaupun dapat no2..
hehe kompem bangga sebab dapat kalahkan team lama kamu tu kan...
keep it up man...

*dia 'kawan lelaki' kakak satu masa dahulu..

-the end-

18 comments:

  1. ala tu pekara biasa..
    terengganu memang hebat2 belaka...
    idola saya pun terengganu..
    azizulhasni

    ReplyDelete
  2. eleh bangga pulak die..
    ye saye ulang..
    terengganu memang hebat2 belaka...
    one of player takraw UTHM pun org terengganu..
    die memang hebat...
    tu abg pian cakap..bkn orang..hehe

    ReplyDelete
  3. err..wah..100km pun x penat..mmg hebat...;)

    ReplyDelete
  4. sape men tkraw tu???
    sye msuk silat...hu3

    ReplyDelete
  5. pa mtb tu?

    black_mel: masuk jgk ko kat cni ya mel? hahaha...

    ReplyDelete
  6. black mel : xpenat kalau traininng cukup

    ReplyDelete
  7. boloq : haha betul jugak..
    kamu main silat..
    saya main takraw

    ReplyDelete
  8. nak try jgk. mlh, da niat nk bli pun. tp, si "jht" ni mengganti mtb tu plak. hahaha...

    ReplyDelete
  9. hahahaha... itulah pasal. aish.. mtb2.. =)

    ReplyDelete
  10. tanam kan impian mu itu faisal..agar ia tumbuh satu hari nnti

    ReplyDelete