Tabung

Sunday, October 24

menyumbang yang sumbang

salam
-----------------------------------------------------------------
semalam seronok bila berkumpul dengan team silat UTHM..
terima kasih diucapkan pada senior2 silat yang sudi hadir pada malam tu..
-------------------------------
semalam ada main satu permainan dengan semua ahli team..
permainan ala-ala kotak beracun..
dalam kotak tu penuh dengan denda-denda yang sangat bahaya..
bagi kakak sangat-sangatlah bahaya...
kerana
kakak kena 3 kali oii..
sedih mak dih lah..
 
denda yang pertama
"nyanyikan sebarang lagu"
aiyak..wa bukan kaki kaloke(karaoke)
garu kepala juga fikir lagu apa nak nyanyi..
sumpah segan nyanyi depan orang bila sorang-sorang..
walaupun dulu wakil sekolah untuk koir 
koir ramai..
tapi ini tak ramai..
kantoi la suara siapa tak sedap kan3..
nak taknak kena nyanyi jugak..
dan kakak tak faham kenapa keluar lagu ni dari mulut kakak...
kakak bukan minat pun hafal2 lagu..
kadang-kadang terhafal sebab dengar dari radio banyak kali

"Selaluku bayangkan bagaimanakah
Agaknya rasa ditempatmu
Disamping kekasih yang membelai
Hati dan perasaanmu oh kawanku

Malu ku nak cerita
Kerana ku tak mahu kau sampai baca rahsiaku
Biarlah tak siapa yang tahu
Gejolak didunia batinku"
 
haha lagu ni dah lama kakak tak dengar
memang secara spontan keluar
dan maaf kalau nyanyi kelaut
habis mengigil dah semalam 
---------------------------------------------------------------
denda kedua dan ketiga tak payah lah cerita..
saya sangat malu nak bercerita mengenainya..
cukup merah padam dah semalam..
dan
WARNING!!
sesiapa yang memiliki video mengenai kejadian yang berkaitan dengan kakak semalam..
dilarang sama sekali untuk meng upload kannya di mana-mana laman sosial...
i begging u...
thank u..
i love u..(eh2 silap)
hehe
-----------------------------------------------
-the end-

8 comments:

  1. hahahaha... adoi.. korng memang sporting la smlm. respect gua sm lu. hahaha.. eh? alala.. da teruplod la kakak. hahaha...

    ReplyDelete
  2. mnyumbang suara sumbang ke kakak??
    hik3 =P

    ReplyDelete
  3. faisal : ha kmu upload dimana???jgn la begitu..malu la wei..

    ReplyDelete
  4. hahaha... xdalah. x uplod kat mn2 pun. dun worry. hhahaha..

    ReplyDelete
  5. hahaha..wei,law de picture2 ag,upload la..law de video aku ntah pape tuh,tolong tnjuk pd aku..jgn upload ok..very nonsence...

    ReplyDelete
  6. huda : gambar xderk la...video bnyak pade adib..adib ni kene pantau selalu...bhaye ..hahha

    ReplyDelete