Tabung

Tuesday, October 5

tahniah untuk team pencak silat UTHM

salam...
di sini kakak mengambil kesempatan untuk mengucapkan tahniah kepada semua yang terlibat dalam "Kejohanan Silat Piala Timbalan Perdana Menteri 2010"..
bukan sahaja kepada atlet tetapi tidak dilupakan juga kepada urusetia dari team pencak silat dan rakan muda...tanpa semua, kejohanan ini tidak akan dapat dijalankan sesempurna ini...
------------------------------------------
Tahniah buat kontijen Singapura berjaya membolot kedua-dua piala keseluruhan bagi kategori IPT dan REMAJA...

walaupun tuan rumah gagal memilikki piala keseluruhan tersebut, namun kami bersyukur dengan kemenangan 2 emas, 2 perak, 2 gangsa dan pesilat terbaik bagi kategori putera IPT...
tahniah buat yang menang..
pesilat UTHM yang berjaya mendapatkan pingat.
dari kiri Bob, Amer, Redho, Ikbal, Faisal dan Along
-----------------------------------------------
sumber : harian metro
pesilat dari UTHM yang berjaya menerima anugerah pesilat terbaik..
-----------------------------------------------------------------
apa-apa pun tahniah buat semua..
kakak cemburu korang menang..
hahah boleh tak cakap macam tu..
hehe buat pembakar semangat..

insyaAllah next game kita bawa balik pingat banyak-banyak ek..
-the end-

2 comments:

  1. i like dis post. hehehe... kakak, ada gmbr tu lg kat kakak? nk minta la. yg original punya. hehehe...

    ReplyDelete
  2. boleh je faisal..nnti kakak upload di fb

    ReplyDelete