Tabung

Friday, October 29

ubat pengubat

salam..
sudah lama diri ini tidak menjengah ke Pusat Kesihatan Universiti 
melainkan pergi buat medical check up untuk pergi mana-mana tournament
tapi hari ini 
antibodi tiba-tiba mencecah sifar..
kesejukkan membelenggu diri taktala sedang menimba ilmu..
pensyarah mengajar di dalam..
anak murid di luar kelas..
haha..
kakak tak ponteng kelas..
betul tak tipu..
cuma kelas tu macam peti ais..
---------------------------------------------------------
habis kelas sains bahan..
berlari ke F2 
jawab test lukisan kejuruteraan yang super duper entah apa-apa..
encik thanks lah sebab buat test mengejut..
masa test 1=bawa semua peralatan tapi test teori sahaja
test 2=tak bawak peralatan tapi kena lukis+teori..
yes
hebat betul anak-anak murid sekalian..
lukis tanpa set square semua tu..
nak bengang-bengang pun tak guna
---------------------------------------------------------------
dari kecil sampai kakak besar
selalu dapat ubat Oral Rehydration Salt
tapi tak pernahku sentuh
tak diterima tekak
---------------------------------------
alhamdulillah semua assignment dan projek berjaya dilunaskan
alhamdulillah jugak
kata putus yang di nantikan telah pun diputuskan
kakak bakal berentap di negeri sendiri..
tapi memikul tanggungjawab membawa nama Johor dan UTHM..
doakan yang terbaik untuk kakak..
-----------------------------------------
tak larat nak berceloteh panjang..
bila bawah pengaruh dadah pada dos yang dibenarkan
demam pun dah kebah..
esok kena turun training..
masa dah suntuk..
berapa hari saja lagi yang tinggal...
-the end-

10 comments:

  1. tahniah... kami doakan agar dayang menang. amin... chaiyok2! hahaha...

    ReplyDelete
  2. mekasih faisal...
    dayang doakan kaki tu cepat baik ..

    ReplyDelete
  3. dayang BOLEH!!..gogogo oligo oligo..oligo koko...

    ReplyDelete
  4. kasik mng..law klh..xnk bagi men dah..

    ReplyDelete
  5. kak huda..nape oligo koko pulak.haha

    ReplyDelete
  6. boloq : baik la..tp saya cube sebaik mungkin

    ReplyDelete
  7. hati2 di negeri sendiri..
    hehe..
    kami sentiasa menyokong dr depan, belakang, kiri dan kanan !

    ReplyDelete
  8. amboi specialdpt sokongan dri semua side.. i like..tp kalau kalah jgn bg side kick k..
    haha
    thanks uuu

    ReplyDelete