Tabung

Monday, November 29

barakallahu lakuma

salam..
bulan november dan december
apa istimewanya bulan ini..
istimewanya bulan ini adalah bulan yang banyak jemputan majlis perkahwinan..
dan jimat lah tenaga untuk masak-masak..
hehe
-----------------------------------
tahniah kami ucapkan kepada En Rais dan Pn Nadiah..
dan terima kasih kerana sudi menjemput seksyen kami..
ceria pasangan pengantin

encik, terima kasih kerana menggunakan gabungan tiga warna kegemaran tiga orang sahabat karib. Kali ini kami tak gaduh kerana warna lagi..
hahah sengal..
dyg-merah jambu
alin-ungu
jaja-hijau (jaja bangga sebab pengantin pakai hijau huh)

inilah wajah-wajah yang nak mintak markah 'thermodynamic' lebih..
boleh tak encik?
hehe
terima kasih lagi sekali..
dapat berkat surah yassin..
guys jangan nak buat perhiasan je ye..
pesanan penaja nih...
--------------------------------------------


wajah tiga sahabat karib yang kekenyangan
alah baju kakak silap kaler dengan alin..
*ayah chik tengok siapa ha???


bunga tu bukan kakak yang cabut...
budak lelaki yang buat...
kakak mintak je..
haha benda tu dah jadi perhiasan kat dalam umah sewa kami..
cantik..hahha
-------------------------------
-the end-

9 comments:

  1. aah musim mengawan.sampai ade yg majuk2 saya tak sempat dtg..hehe

    ReplyDelete
  2. waa..best2 g uma cik rais..
    lpas tu pegi BPMALL duk saje je..

    ade orang tu sampai lupe nk g training petang tu kan...
    wawawawawa...

    nasib baik sempat..

    ReplyDelete
  3. cikhel : haha kasar benar bunyi kalau pakai word mengawan tu...huhu ckp dgn si merajuk tu "kalau lah badan sy boleh dibelah2, tentu saya hadir semua jemputan"

    ReplyDelete
  4. alin : haha gile kaw tergocoh-gocoh aku...pastu training smpai nk muntah..euwww

    ReplyDelete
  5. ingatkan dayang baju hijau sebelah pengantin lelaki tadi kekeke... jemput komen sini lak hehehe

    ReplyDelete
  6. hahaha dayang punye turn lama lagi..diploma pun tak abis lagi

    ReplyDelete
  7. hehehehe...ayah chik tgk istri2 angkt dye lr..hak3

    ReplyDelete
  8. hahahha isteri-isteri angkat ek...

    ReplyDelete