Tabung

Sunday, November 28

ganjil bukan genap..

salam...
hye2...
ini musim peperiksaan..
entry-entry untuk diautopublish semua sudah habis di publish...
owh jari sangat terasa gatal untuk menaip entry..
study??
itulah pasal..
kakak tak berapa minat kalau paper jauh-jauh ni (haish i should bersyukur)
bukan apa, nanti study pun tak serius 
banyak main je lebih...
huh..
eh bukan nak story pasal ini...
------------------------------------------------------
bila minggu exam je
mesti je ade sesi lagha kan..
hahahahaha koq!..
ada seorang insan dah lama tak menyumbang lagu di K-Box
maka malam itu kami berempat
eh kenapa empat??
selalu tiga 
owh + teha..

dengan penuh semangat mereka pergi...
kakak pun semangat gak
semangat nak dengar diorang menyumbang lagu
*tak payah tanya kenapa kakak tak nyanyi, sebab korang tahu jawapannya..hahah

tapi K-Box penuh
miahahahah..
pastu tukar idea...
main bowling???
diorang macam taknak..
pastu kakak cakap
kedai depan K-Box tu macam tak ramai je..
hehehe sengal bertambah-tambah..

chop chop..
lupa nak cerita..
mula-mula kami berempat..
tapi tiba-tiba jadi bertujuh..
haha scandal datang yek..
mereka inginkan menonton wayang
dan mereka mahu menonton cerita 'Ngankung'
erk dengar macam cerita hantu yang seram 
so kakak pun macam taknak tengok
lalu sahabat-sahabat menyakinkan kakak bahawa cerita ini tidak seram seperti  yang disangkakan..
tapi kakak tak percaya..
lalu bertanyakan beberapa orang sahabat yang sudah menonton cerita ini..
untuk mensahihkan apa yang dikatakan oleh sahabat-sahabat..
dan keputusan akhirnya..
kakak bersetuju untuk berwayang menonton wayang..
*asyik berganjil sahaja..bila nak bergenap???hahaha

 okey
setelah selesai menonton..
sumpah cerita ini lawak
walaupun ada jugak part-part yang kakak tutup mata..
wei gelak macam orang gila dah..
habis hilang keayuan kakak..
haish tapi ceritanya bagus..
banyak message yang berjaya disampaikan kepada penonton..
ok dah taknak taip panjang-panjang

*nak tengok cerita Tron Legacy...nak jugak!

-the end-


10 comments:

  1. jom la mus..meh la turun parit raja ni ha

    ReplyDelete
  2. iqbal : this is what we call release tension..hehe

    ReplyDelete
  3. manggosteen : haha yela..dah ditukar ngankung

    ReplyDelete
  4. yg ni lr den nk majuk~~
    xthu npe....hu3

    ReplyDelete
  5. majuk la..
    jom tgk tron nnti...
    tp jgn balik cuti r..

    ReplyDelete
  6. huhuhuhuuu~
    xnk r..nme nye majuk...balik trus t..

    ReplyDelete