Tabung

Saturday, November 20

new style

salam...
eh bilakah hari lahir kakak?
1 November..
(tapi kakak sambut sebulan)
wakakaka..
sengal..
---------------------------------------------
ini merupakan hadiah yang kedua..
(yang pertama masa dekat Langkawi hari tu..potong kek ramai-ramai.)
biasa orang sambut hari lahir 
mesti tiup lilin
dan 
potong kek
kan3...
tapi kami punya style berbeza 
haha tiada kek di atas meja
tapi ada burger (kek)
ada kentang goreng (lilin)
haha ini gaya ala-ala tiup lilin...
jadi tak??
style kan
lilin menyala tu...

*kenapa tangan kakak macam tu??
haha sebab budak meja sebelah usha-usha dan gelak-gelak..
ah peduli apa saya..(abaikan)...

owh lupa pula nak cakap terima kasih dekat 
zetty faten najwa..
hey2 mekasih wei..
terharu seyh..
dan tak lupa juga pada
along (orang kaya tokek 100K)
najib (orang kuat tnb)
mel (en artis miahaha 'tonawarna')
aish (partime student eh)
haha terima kasih menghiburkan kakak dengan magic-magic yang kantoi...
wakaka..
tp style beb..
------------------------------------------

-the end-

10 comments:

  1. 6t nk dtg Manjung le...cr McD nie...kih2

    ReplyDelete
  2. eh bukan kita penah wat cmni ke dulu ??
    huhu..
    tapi kita letak kentang atas kek don kan,,.
    punah ranah kek dia..
    haha

    btw, happy bday buat yang ke ntah bape kali nak wish tah..huhu

    ReplyDelete
  3. sambut sebulan? lame tul kakak sambut.. orang lain sampai terlupa pun ada hehe.. jom komen kat sini pulak hehe

    ReplyDelete
  4. alin : huhu itu kek la jugak...ni burger bai..hehe

    ko wish 30kali pun aku terima..haha

    ReplyDelete
  5. riz : sambut sebulan best tau..skurang2nya kalau ade terlupa masih ade mase

    ReplyDelete