Tabung

Thursday, November 18

ni lawak ke ape???

salam...
dikesempatan ini kakak ingin mengucapkan selamat datang ke dunia blog
kepada 
(sila ketawa terbahak-bahak baca link yang ke3..)
bakal mati kena kejar dengan awek dia..
kakak pun tak faham mana dia dapat idea bubuh link macam tu..
bila ditanya, katanya nama orang yang disayangi...
ia kan sahaja lah adik kakak sorang ni..

------------------------------------------------------
ini keratan dari blog nakamok..
nakamok ni schoolmate kakak masa dekat teknik..
act, tak ramapat pun dengan dia tapi lepas habis sekolah baru rapat kot..
anyway, he's nice person...
n thanks kerana sudi meletak gambar kakak(besar pulak tu) dekat blog kamu..
banyak tanya pasal buat blog dekat kakak
tapi rasa macam tak membantu kamu pun kan
kakak pun tak tau nak ajar apa kan...
last word..
happy blogging. :D
--------------------------------------------------------
ini Hilmi..
sahabat facebook dari Terengganu ..
ini merupakan beberapa baris ayat dari first entry beliau..
adui hilmi...blog kakak tak semasyuk yang disangka-sangka..
hanyalah sebuah blog syok sendiri sahaja..
tapi terima kasih kerana sudi membaca dan mengikuti perkembangan..
terharu seyh kakak..
jangan risau..
lepas ni kakak akan santau pantau perkembangan blog anda wahai hilmi..
semoga berjaya..
---------------------------------------------------
huh yang blog lagi satu ni..
jenuh kakak fikir..
nak tunjuk ke tak???
hadoi dah macam kritikal je ..
OoEmGi!!!
tajuk gempak kebaboOOWW!..
ini boleh menimbulkan prasangka buruk...
wahai adikku (adik angkat)...
nasiblah kakakmu ini bukan artis..
kalau tak kompem masuk Melodi...
hahaha..
buat lawak melampau eh...
"jauhkan kontroversi, tingkatkan prestasi"
jaga Amalina tu baik-baik
selamat berblogging jugak..
------------------------------------------------------------------------
dulu kakak pernah menjadi orang baru dalam dunia blogging...
anything we do
start from zero to hero..
saya sayang pembaca belog duanz's daugther ini..
baik yang tersurat mahu pun tersirat serta terselit..
(^_^)Y
yang tersirat tu yang penting..
sudi sangat baca setiap isi kandungan..
thanks so much lah
sangat menghargainya...

-the end-

8 comments:

  1. pergh ~
    giler lah dayang
    blog kamu da membuat OMBAK BESAR~
    huhuuhuuh

    ReplyDelete
  2. haha ombak yang di penuhi anak-anak ikan...

    kak ami kan suke cakap "anak-anak ikan mak"..wakaka

    ReplyDelete
  3. wah, dah ramai anak ikan sekarang..
    wakaka

    ReplyDelete
  4. alin : haha sedih plak pggil ank2 ikan neh..xmo2

    ReplyDelete
  5. cikgu ezu : terharu sy memiliki peminat walaupun bukan artis

    ReplyDelete
  6. waah,,..die jadi cikgu blogger rupanyer..lepas nie boleh lah mintak tips..ngee =D

    ReplyDelete
  7. eee akin...kakak pun tak pandai sangat..ni layout pun org yang pasangkan..hehe..(kantoi sudah)..
    hehehe ape yang kit eboleh share kite share..tul x?

    ReplyDelete