Tabung

Saturday, November 27

random

salam...(autopublish lagi).

kakak nak show off gambar masa dekat langkawi hari tu...
layan..
capture and edit by bro tadak..

--------------------------
hari-hari di Langkawi sangat seronok..
lagi-lagi bila bertemu yang gila kamera macam saya...
haha memperkenalkan..
kak hafsa...
n tak lupa juga
kak kim..


mereka kakak-kakak yang terbaik dari ladang...

-------------------------------
maaf kerana gambar tidak mengikut kronologi kejadian sepanjang di Langkawi..

seronok serta terharu 
menyambut hari lahir bersama-sama mereka yang lahir pada bulan November...
(tapi masa ni mood saya kelaut..sebab tu gambar nyorok-nyorok je)..
--------------------------------
kak kim - kakak - kak hafsa

aktiviti santai di Pantai Cenang, Langkawi
melayan diorang ni buat gambar lompat-lompat..
best la...
pantai yang luas lagi menenangkan..
agak berbeza dengan Pangkor dan Teluk Batik..
------------------------------------
meneroka sejarah Mahsuri..
UTHM mengadakan hubungan diplomatik dengan UPSI..
hehe..
jangan marah ye kak anis..
ada gaya macam penyambut tetamu tak?

eh kami terpisah dari group..haha sengal.
-----------------------------------

 kak hafsa yang kecil molek ni kan..
elok untuk dibuli-buli kan...
haha..
serius kak hafsa sangat ringan...
erk..hehe
-----------------------------------------
gambar spontan yang style..


last but not least...
gambar terakhir yang terpilih..
ala-ala superwomen..
---------------------------------------

-the end-

12 comments: