Tabung

Monday, November 1

sweet la konon

salam..
pergh dan pergh..
mengantuk
ah tak peduli..
nak raba keyboard jugak..
ops..
haha
---------------------------------------
tadi mula-mula macam nak rasa sedih je..
yela..
alin and jaja tak ada kat rumah..
tinggal kakak sorang-sorang duk kat rumah sewa..
sob sob...
so decide nak duduk dalam bilik sorang-sorang
macam katak bawah tempurung..
tapi kakak bukan katak la..
tempurung pun tak nampak..
lupakan..
------------------------------------------
pinjam gambar dekat uncle google
woooo
nafsu-dan nafsu
sedapnya kek macam double cheese burger..
ehem..hehe nasib baik tak kempunan nak makan double cheese burgerkan
haha angguk sikit (i know u read it)
pandai..
ok taknak kelaut..
hey today is my day okey..
my birthday..
im 9teen years old..
eh sweet tertinggal
sweet 9teen..
ah sweet la konon..
-------------------------------------------
owh mata sila bertahan..
2.15 pagi..
siapa 1st wish birthday??
memang bapak awal la budak-budak ni message..
apa-apa thanks la..
terharu sangat...
---------------------------------------
tapi lagi best..
dapat nyanyian lagu birthday live..
thanks yen kurang comel..
haha sebab aku lagi comel dari kau ok..
tapi tadi kau nyanyi
"Ällah selamat kan Nazreen"??
what the fish curry..
sabar lah sikit...
birthday kau tak sampai lagi lah..
nanti aku nyanyi lah untuk kau pulak..
tapi lirik aku macam ni
"Allah selamat kan Azreen"
baru fair kan..
kau tunggu je lah ye..
-------------------------------------------
video pertama yang sampai..
thanks babah..
comel chipmunk macam babah..huahua
telor-telor taknak la..
rugi..
buat makan kan lagi bagus..betul tak kawan2..
------------------------------------
yang paling best..
hari ini overtime sikit..
wall FB kena serang macam ribut petir sambar menyambar..
auww..
butang mata kakak..
jangan risau..
kakak respon semua..
baik kan saya..
haha..
menghargai kawan-kawan FB..
yela Pakcik cakap
"setahun sekali je kot"
betul jugak..
kalau setahun 2 3 4 kali...
kakak taknak sambut birthday lah..
longgar screw bahu..

-----------------------------------------
HADIAH???
erk dah tua..
tak layak..
tapi desas desus macam ada..
teman nak ke Perak ni..
atte kome yang nak ngulur2 tu
jangan lupe plak..
gua tuntut...
haha bapak kejam..

hehe gurau je sahabat..
tiada hadiah pun kau tetap sahabat
okey..
------------------------------------
call free???
maxis sehari
celcom tiga hari..
yahoo!!!
eh2, jangan suka sangat la..
kakak bukan kaki gayut..
bukan kedekut..
telinga sensitif...
haha..
mintak maaf cakap awal-awal...
taknak perkara tahun lepas berulang..
subuh-subuh gua kena sound sebab tak call u..
erk..sekarang nak sound, sound lah..
ada aku kesah..

---------------------------------------------
cukup lah.
nampak screen kecik besar je..
padahal nak bangun pagi gerak ke Perak..
ok la..
mimpi dah text i..
gtg..
zzzzzzzzzzzzzzzzz

*packing barang untuk Gopeng + Langkawi + Manjung..
beg dah macam orang nak naik haji...

-the end-

16 comments:

  1. cik kakak..
    nape nama kat gambo fb tu yg atas censored..
    yg bawah tak censored pon.

    ReplyDelete
  2. manggosteen, sebab mate dia kerror..
    edit pn da xbetol kan dyg !

    haha

    ReplyDelete
  3. haha dah ngntuk sangat la tu..xpe la..halal kn je..wakaka

    ReplyDelete
  4. alin..
    dah tak menang tangan sgt semalam..
    hehe

    ReplyDelete
  5. perghhh... wall ko dipenuhi dgn greeting yg bnyk sgt. popular btul ko ni ah dyg?

    ReplyDelete
  6. haha..buntang bijik mata sampai kul 3lebih kan...

    ReplyDelete
  7. Kenapa celcom 3 ari free call?Bukan 7 ke?

    ReplyDelete
  8. faisal..mane ade popular..semua orang time besday wallnya akan dipenuhi ucapan2..sama ja kan..hehe

    ReplyDelete
  9. pakcik azwan..hoho mujur x juling je..wakaka

    ReplyDelete
  10. kak sophie..silap tu//tujuh ari sebenarnye..dah mnaip time laloq mmg cmtu la

    ReplyDelete