Tabung

Monday, December 13

membebel

as salam

nak bebel kejap hari ini dalam blog..
kejap sahaja, tak lama..
kakak jamin..

final exam
final dah tamat dengan jayanya..
eh wait!
jaya sangat ke??
takde lah sangat..
janji sudah tamat..
agak rimas + bebal dengan final exam
ada subjek yang paras hidung
ha takut..
en rais sorry...

result
ada dua subjek yang dah dpt result..
alhamdulillah ada improvement..
math III....i love u...
makmal tq
wahai termo jgn jatuhkan pointer saya..
baru je nak bina tangga ke atas...
jauh lagi perjalanan...


cuti sem
cuti yang tak sampai sebulan..
lepas tu ada center training lagi
game MTUN ( Malaysia Technical University Network ) lagi
apa lagi???
ah tak payah mengeluhlah
itu jalan lu pilih lu tanggung (ini bukan "lu langsi lu mati" okey)


bersosial
sakan sungguh bersosial kali ni...
berBBQ
berSHOPPING (teman kak odie je)
berWAYANG (maksud kakak tengok wayang)
berBOWLING (langsung tak ade strike...sebab totaly stupid gile main bowling..main guli pandailah)
berWAYANG lagi (ngangkung sampai dua kali tengok..tapi kali ni gelak sopan sikit lah)


rumah sewa
boring bila takde makhluk nama alin n jaja..
takde tempat nak non-stop talking
selalu makan tido sembang tengok+menghadap diorang je...
bile takde macam bosan tahap apa ntah...
duduk kat rumah tanpa suara
ah itu bukan kakak
tapi itu yang terjadi sekarang..


perak
akan ke sana esok...
mungkin seorang
mungkin berdua
mungkin bertiga
alin, kalau mak tak kasi ikut tidak mengapa..i can survive...chewah...
macam tak berbaloi nak balik perak 14-17 dec sahaja..
tapi nak balik juga
yakin


training
mengelat training pada hari sabtu 
ahad pun pegi training petang je
pagi tadi jog sorang-sorang (k.safra n k.amoi ade program)
gile mental jog sorang-sorang
18dec daftar center training..

MTUN
fuh apesal tibe-tibe rasa macam tak yakin 
tak yakin nak main seni
seni oh seni
berdampinglah dengan ku wahai seni
sekarang sudah rindukan orang minyak untuk sparring..
seni dan olahraga???
olahraga jiwa saya..


tak puas bebel dekat keyboard
nak bebel kat dinding takde respon...
okey undur diri dulu...
esok doakan perjalanan kakak selamat sampai ke Perak...

-the end-

5 comments: