Tabung

Tuesday, December 21

si senget main seni

as salam..

sebenarnya malam tadi kakak nak update blog..
tapi boleh pulak terdelete gambar...
bongang gilo den ha...
-----------------------------
hari ini kakak nekad...
blog mesti kena update
walaupung tercungap tak cukup nafas..

si sepet senget yakni kakak lah senget..
mencuba nasib untuk bermain seni...
cuba bayangkan...
kayu main seni...
hahaha
cartoon network..
------------------------------
pertaruhan solo kreatif oleh dayang redzuan...
hasilnya nanti tak tau lah..
tunggu dan lihat sahaja...
kejohanan MTUN (Malaysia Technical university network)
tinggal berapa hari sahaja lagi..
gerak kakak masih macam papan...
huh
mengeluh sahaja pun tak guna...
ada empat universiti sahaja yang terlibat
buat baik sikit pun insyaAllah boleh naik podium..
tinggal pilih nak nombor brapa dan usahakan

nak no 3?

no 2?

atau no 1???

sekali dapat no 4..padan muka kau dayang!
--------------------------------
masing-masing berhempas pulas training tanpa jurulatih...
mujur ada senior-senior yang boleh beri tunjuk ajar...
masing-masing tegur di antara satu sama lain...
cabaran kali ini cukup menduga...
banyak pasukan seni kita yang fresh2..
hampir 80% baru 1st time nak main seni..
termasuklah kakak...
ni nota tau..
jangan ingat main silat seni tak pakai nota..
haha faham tak tengok nota gerakan kat atas ni ?
ni nota kepunyaan ganda puteri...
boleh faham lagi kot...
kalau solo kreatif puteri gila babeng punye nota dia...
malas nak upload...
tapi kalau ade yang mintak next entry kakak upload...
okey...

ganda puteri 
akak-akak yang cek mek molek kecik...
ala tomei2...
goodluck untuk korang tau...
raffi pun goodluck ye..
last minit kena tukar main solo kreatif..

jurus wajib
goodluck jugak ye...

untuk daus dan anis...
goodluck jugak untu jurus tunggal anda...

untuk ikbal dan pejo
goodluck untuk ganda putera...
pukul 4 jap lagi (tak tau waktu Malaysia or Chiangmai..)mereka bakal berentap..
chaiyok2..
pastu berentap untuk MTUN pulak ye..

tak lupa kepada pengurus ..
jaga time baik2 ye kak niza
-----------------------------------------------

kakak rasa semakin senget sekarang...

tolong jangan tiru aksi ini 
sangat bahaya okey...
huahuahua
*tak menahan sebab anis sangat kagum...haha sengal..

-the end-

19 comments:

  1. gud luck ye dyg....wt yg terbek tok game yg bakal tiba....

    ReplyDelete
  2. wah..yang last2 tu aq suke..
    nanti ajor kat umah ea..haha

    ReplyDelete
  3. alin : takde hal..tp umh kite sume pisau pendek2...bawak la parang dari segamat ye

    ReplyDelete
  4. dr dulu sampai skg dayang mmg senget..
    hahahha

    ReplyDelete
  5. alin : mane ade marah...sebut je name aku 3 kali

    ReplyDelete
  6. syila ; hahah pernah tengok aku straight ke...hahah

    ReplyDelete
  7. dyg..sal curi gmba fie..hehehe..ampon mbak...

    ReplyDelete
  8. wow ! silat gurl.. hehe .. erm.. pertubuhan mana ekk..?

    salam perkenalan dr PSSPGM Kota Setar...

    http://roketkertaz.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Gud luck Dayang.. semoga berjaya! Chaiyok! (^.^)

    ReplyDelete
  10. roket : sy bukan persatuan mane2 pun..main untuk universiti sahaja

    ReplyDelete