Tabung

Thursday, January 6

sengal

as salam...
hari ini kami punya sengal..
tiada yang sesengal melainkan kami..



*situasi di arked..alin dan dayang sedang melaga-laga kan kepala masing-masing sementara menunggu aina membeli makanan...

dayang : ah dah le..jap lagi orang ingat kita lesbian pulak
alin : haha
dayang : dah la muke aku dah memang macam lesbian (ok tak terniat pun nak cakap camtu..terkeluar secara spontan)
alin : haha
senyap beberapa saat
jaja : yeke?????
dayang, teha dan alin : hahahahahahahaha

*lesbian..apasal lah boleh terkeluar lesbian..oh ha ada kawan asyik tanya pasal ada boyfriend ke tidak...mestilah jawab tidak..dengan slumber je member keluarkan statement 'kau ni lesbian ke????'..adoi bapak sengal budak ni...

**nak baca lebih banyak perkara-perkara sengal..anda boleh klik sini BELOG ALIN...


ok hari ni pergi library then masa nak keluar bunyi alarm....huwaaaa tak beshhh...tapi gua tak buat salah...system pinjam buku tu yang salah...ceh!

12 comments:

  1. ooppss..lesbian..saya budak sekolah..saya bawah umur..hehe

    waah..dynamic?..mechanic?..ooh..tidak..iqbal pun belajar jugak sem ni..huhu

    ReplyDelete
  2. Apsal JaJa asyik loading je? haha
    Memang camtu ek?

    ReplyDelete
  3. mcm2 kakak2 sekarang nie...hahahahaha...

    ReplyDelete
  4. iqbal : eh same lah..kite pun budak sekolah jugak..selamat belajar ye..harap2 la sume2 subjek tu semudah kacang goreng..

    ReplyDelete
  5. zul : die lah penghibur kami dikala duka..
    hehe

    ReplyDelete
  6. zuzairi : well..kakak alaf baru..hihi

    ReplyDelete
  7. agak2 menganggur tu jangan la sampai jadi lesbian lak..

    agagga

    ReplyDelete
  8. erk..wah..rajin pegi library..nice..;)

    ReplyDelete
  9. black_mel : sy xnk jadi macam omar bukan nama sebenar..hikhik

    ReplyDelete