Tabung

Saturday, January 1

syukur

as salam...
tahniah untuk team silat UTHM...
berjaya membawa 5 emas dan 2 perak..
tahniah kawan-kawan..
------------------------------
 ok ini muka bosan dengar seminar
alhamdulillah dapat tempat kedua..
syukur dari tak dapat apa-apa..
walaupun kekalahannya dari kesilapan sendiri..
kakak tetap berpuas hati..
tak kesah lah kaki over gelanggang ke..
benda dah lepas..
dah tak boleh nak cakap apa..
nak repeat pun belum tentu boleh..
hahaha

tahniah buat team UTHM berjaya membolot 5 emas dan 2 perak..
sekali dengan johan keseluruhan lagi kita sapu...

medal tak se gah medal emas dari Chiang Mai..
hehe

*owh lupa pulak dah masuk tahun baru...selamat datang 2011..

"sabtu untuk satu hari bulan satu tahun dua ribu 'satu-satu'...selamat tinggal dua ribu satu kosong.."
selamat jumpa lagi
-the end-

4 comments:

  1. nk kenalan ngn awek sblh awk dlm gmbr 1st tu..kate dia comei..i minat kat dia..huhuhu

    ReplyDelete
  2. boloq : tak ada la pergh sangat kan :(

    ReplyDelete
  3. kak huda : hai kak..perempuan pun jadi ke???haha

    ReplyDelete