Tabung

Wednesday, May 4

jangan stress sangat kawan

as salam...
 mood berblogging dah datang!!!.
wehuuuuuu...
eh2..final tak habis lagi ni
one more paper...
statistic!!!!
harap boleh jawab dengan baik sebaik-baiknya lah..
okey entry bermula..
selamat membaca..
---------------------------------
hari ini kakak dan kawan-kawan pergi melawat one of our classmate..
kena tahan wad...
sakit ape??
kalau doktor pun tak tau dia sakit apa, apatah lagi kami..
kesian mahmud...
teringat dia lepas habis jawab paper mechanic solid..
mahmud : i want some paper...
alin : for what?
mahmud : nak gigit..tak tahan sangat..sakit..
me : eh cannot...
mahmud : i wanna break some thing...

hoho parah-parah anak orang ni...
terlampau sakit sangatlah tu..
kakak rase mahmud sangat stress
then demam..
pergi check, doktor cakap darah tinggi..
kompem lagi stress..
kesian mahmud..
bersabarlah..

--------------------------------------------
wah wakil MPP menjalankan tugas..
ah yola tu..hahaha
'classmate' merangkap 'housemate' kan..
eh hilang terus sakit u kan mahmud..
hahaha
good2..
antara jemaah yang hadir melawat mahmud...
hahah terasa seolah-olah kawan yang baik bukan...
tapi kami memang baik pun!!
alhamdulillah, lepas kami pulang melawat, mahmud pun boleh keluar dari hospital...
pesanan kakak untuk semua...
jangan terlalu stress ketika 'final exam'..
be cool je macam kakak..
hahah tapi 'cool' kakak tak lah yakin boleh dapat markah hebat..
at least i try my best..

ermmm..last but not least...
eh forgot to introduce who's that person beside me...
this is FJ!!!!!
hahahahahha peace yaw....

-the end-

4 comments: