Tabung

Monday, March 26

colorful cake

kek untuk mr.A.....sebelum balik Perak sempat jugak siapkan kek untuk dia...


tak tau la rasenye sedap ke tak..hhuhu....practice make perfect..nanti nak belajar lagi masak2 ni...

bye nak pegi ambil adik balik sekolah

Wednesday, March 21

senyum sengeh

mana tak tersenyum...simpan tarikh2 istimewa..
untuk kali pertama makan malam bersama keluarga Mr.A..
terima kasih..
*tangan kanan dah ok pegang sudu tapi tangan kiri pegang garfu masih perlu diperbaiki..
hmm i got my own style when eating using spoon n fork...but i need to repair it..huahua...
 tata 20032012

Monday, March 19

cpa cpa cpa

aku dah calculate assumption result..
memang HARAPAN la nak grade 3pointer..
ok stress...

pavlova lover

 aaaaaa must try at home
thanks Miss Alish for the lecture and tutorial session
i'll test and take final exam at home
for this recipe.

The love pavlova for the pavlova lovers 

Saturday, March 17

mangsa ragut

memori kanak-kanak aku diragut
aku lupa macam mana buat origami kapal layar then convert jadi kotak.
search kt internet sume keluar origami sampan.
arghhhh thanks alin ajar balik..

now i can eat my kuaci sambil study..
 wish me tenang di sini ya Allah.

decrease

aku makin lemah nak futher study

noktah

Assalamualaikum,
hye and hello.

hari ini kakak nak cakap pasal noktah.
noktah tu yang ini .
nampak tak?
kakak tunjuk lagi sekali .
anda sedar kehadiran noktah . (dan sekali lagi dia  muncul)

minggu-minggu final ni mestilah semua sibuk mentelaah
and i noticed something
rasa benda ni dah jadi habit.
bila kita tulis tulis tulis then tiba-tiba kita nak bercakap lepas tu kakak tengok kertas yang kakak tulis tu mesti ade noktah, padahal ayat tu tak habis pun lagi.
kakak gelak dalam hati je dengan habit yang mungkin remeh tapi haha..

kbai nk sambung study basic of electric and electronic
paper isnin ni..

Tuesday, March 13

once again

aku minum air secawan je pun bukan segelas...
tapi kenapa dalam perut air berkocak macam aku minum sejag...
wahai tekak,
aku baru je  makan ni...
jangan bazirkan kuetiaw goreng yang aku telan
jangan buat aku kurus..
persoalannye, kuruskah aku?

Sunday, March 11

bread+pizza

 crusty gardeniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..
u must try it..
recipe taram jeeee...
wakakak
first sapukan mentega yang digaul dgn garlic yang dah dilumatkan
sapu atas dan bawah roti
sapu prego
susun sosej
tabur cheese
tabur cili
sapu lagi prego
susun lagi sosej
tabur lagi cheese
tabur lagi cili
sampai anda puas hati..

lepas tu terpulang pada anda nk bakar pakai oven or pan..
kalau gune pan make sure ape slow sbb takut bawah roti nanti hitam
tutup pan supaya cheese dapat mencairrrrr (salah tatabahasa)
*tapi roti tu hitam pun sedap je...ranggup mcm crusty new yorkkkkkkkk








+ve

ok dah jodoh diorang
ok
ok
ok
ok
ok

Friday, March 9

attention to Mr.A


This is very useful map for u dear.
tq. hehe

google earth ni still tak update lagi la....sebelah tu dah tak de kelapa sawit da..ade sekolah..then tadi round2 kat google earth cri tesco pun xde lagi..

Wednesday, March 7

sick

please dont ask me y
n dont force me
if im not continue my stdy for degree...

tq