Tabung

Tuesday, May 29

2012 essential

morning guys...
selalu pagi2 dah dengar radio era dalam kereta sorang2...
hari ni dengar lagu dalam laptop je...
harus la lagu sleeq n najwa latif
fevereto ...

AUTOCAD 2012 essential
yes essential ONLY
la hai jauh dari anggapanku dulu
tidak mengapa lah
mujur ada yang nak support ke kursus ni
alhamdulillah..

report still in progress...
baru 5 pages..
cepat lah siap
nanti boleh tidur awal
mengantuk la...

list to do
-app letter
-certi copy
bile nk buat ni
jangan malas!

Monday, May 28

hostelite for two week.

hai la hai....
selamat pagi Parit Raja..
eh selamat pagi Tutti Frutti..
whatelse,
selamat pagi MCD.

best nya dalam bilik duduk 6 orang katil 2 tingkat
rindunya asrama sekolah teknik..

-------------------------------
kursus 3p.
aaaaaaaa
pukul 9 pagi sampai 5 petang
macam rutin keje :(
takpe2..demi sijil...
chaiyok...

Saturday, May 19

gila dapur

aku dah gila baking je niiiiii..
huwaaaaa
nak nozzle cream..
nak equipment lengkap buat kek
semangat2...

Friday, May 18

haruman kasturi bintangku
aku bingung..
benar-benar bingung
sebenarnya mengapa??
saban hari terasa luruh rasa itu dari sanubari..
mana hilangnya??
ia sedang mengosongkan ruang legar rohani ku

maafkan aku Ya Allah,
aku lalai.

aku yang harus bangun dan perbetulkan segalanya..
namun, jangan aku dihidangkan dengan dua jalan, Ya Allah.
permudahkan ia menjadi satu.
seperti mana aku mengEsakan ALLAH SWT.


Friday, May 4

aku baru tersedar dari lena....
alhamdulillah...semua itu hanya mimpi mainan syaitan
aku masih mampu mengukir sejarah lagi...
semoga ia lebih mematangkan

Thursday, May 3

im not strong enough
bangun dayang...
itu cuma mimpi buruk sebab tidur lepas asar..
itu hanya mimpi
itu hanya mimpi
itu hanya mimpi
:(

Tuesday, May 1

td ade niat nak menulis..tapi mari kite batal kan...
diam adalah suatu yang baik