Tabung

Friday, June 1

alien's coming?

yes finally boleh update blog dalam lab.
tu pun sebab tukar pc..


harapan je nak lulus benda ni..
tolonglah jangan sia2 kan masa kakak..

condition badan dah down ni..
7 jam mengadap pc..
peninggggggg
malam tadi tidur awal..
sentuh report satu nafas je.
tekak sakit + selsema
janganlah demam..

*terjaga pukul 2.30 pagi..dengan bunyi angin kuat macam pelik...dalam kepala fikir alien datang...what the hekkk...paksa tidur lagiiiiiiiii

ok tata..

**en mohsin tolong ajar kami dengan cara menarik lagi supaya kami2 ni fokus dan x blogwalking or 9gag-ing..
tq

2 comments:

  1. erk...instruktor korang nama macam saya jugak ker?

    ReplyDelete
  2. heheh nama sama tapi x serupa ye encik..

    ReplyDelete