Tabung

Tuesday, June 5

tipikal pelajar

Menulis atau menaip report adalah tipikal bagi seorang pelajar.
dan kakak baru selesai bermesraan dengan keyboard serta tetikus.
Selesai modeling in 3D  kita mesra-mesra keyboard untuk bloging pulak..
Ada lagi satu chapter je untuk AutoCAD 2012 Essential ni sebelum kami buat revision.
dan esok preparation for exam. kemudian khamis exam. hmm hope i pass.

malam ni repeat polkadot. >> report tak siap lagi.
nak cakap stress ke tak?
ok jangan stress..kite yang buat die maka boleh selesaikan nanti..
 * tak stress tapi pikir bile nk susun chapter bile nk letak page number bile nak print trus stresssssss...

nak tak nak malam ni kene stay up jugak..tak boleh tidur jam 12..
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh
tak boleh

tipikal pelajar kan tidur lewat-lewat ni...alah kak macam tak pernah jadi pelajar.
dan petang ni taknak buka apa-apa forum dan taknak jadi penceramah bebas..
gelak-gelak sudahnya perutku kosong semula...
*penceramah bebas pencen selagi report tak siap..

2 comments: