Tabung

Friday, July 6

9440.5 miles

Assalamualaikum..

Malaysia ke Pittsburgh.


terima kasih maman is n cik nad..

*now tgh senyum2

Wednesday, July 4

nisfu syaban

kadang-kadang kita tak sedar yang kita lebih banyak dosa dari pahala..
kakak nak mintak maaf kat semua orang..dan kakak maafkan semua orang..

semoga buku yang akan datang mencatitkan lebih banyak pahala dari dosa.

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...

Assalamualaikum w.b.t
yang dihormati bakal Dr Eqbal Zack, yang dihargai para pembaca blog yang tak meriah ni..
okey stop..tiba-tiba rindu bidang pengacaraan..huwaaaa please siapa-siapa yang perlu kan pengacara majlis untuk acara rasmi boleh pm kakak..

Okey back to the point..
kakak nak mencuba nasib. mungkin kali ini rezeki blog dayangredzuan.
kakak memang suka kumpul keychain yang kawan-kawan bagi. ada jugak yang kakak beli sendiri..


Jom tengok collection keychain.

 keychain2 atas ni dari luar Malaysia. kebanyakannya kawan-kawan yang bagi. 
Ada yang kakak pergi dan beli sendiri macam Vietnam dan Singapore je.
Siapa tahu lepas ni ada keychain dari Brisbane pulak kannnnn


keychain dalam Malaysia. eh tapi yang gajah tu dari Thailand..
tersalah group pulak..
---------------------------------------------------------------------------

comel sangat kangaroo tu..


ok guys..korang pun joinlah Eqbal Zack: Brisbane Giveaway ni..
Macam mana nak join???

klik sini>>>>EqbalZack Brisbane Giveaway

**semoga Abg Eq sentiasa sihat dekat negara orang tu dan selama sampai ke Malaysia..



Tuesday, July 3

part malang memang part aku
tak perlu nak pergh pergh sangat
memang malang

ramal

diri sendiri tak tahu nak tafsir diri sendiri

aku boleh jadi orang yang sabar
aku boleh jadi orang yang baran
aku boleh jadi orang yang berani
aku boleh jadi orang yang penakut

semua tu kadang-kadang sahaja..


Monday, July 2

sampua

Hampir 3 tahun kakak kenal..
hari pertama masuk kelas masa diploma..
senyum lebar tengok mamat pakai baju kemeja kotak2 kenal kan diri...
dalam hati kata u should be mine
ingat senang ke nak be mine macam tu je..
susah
tak sebulu langsung

Hampir 1 tahun 5 bulan
siapa kata senang?
kami yang lalui.
kami yang rasa.
manis pahit semua kami rasa.
pernah jugak kakak rasa penat.
penat sangat
tapi syukur alhamdulillah..
saat kakak penat..dia lah penguat semangat
sebab masa dia penat saya tak mampu lepaskan dia

8minggu masa praktikal
praktikal paling kritikal
fasa pra turning point untuk kami
serius gila sangat tak awesome ok..

3minggu(sampai sekarang)
ini benar turning point
macam selekoh maut lah
segalanya berubah
jauhnya
teramat rindu tu yang tak awesome langsung

dan bila saat-saat macam ni terus respect Cik Alin..
wa respect lu - wa respect lu
kasi la tips please..

hati aku kene seterong ..kan ayied kan?


bye