Tabung

Wednesday, July 4

Eqbal Zack: Brisbane Giveaway...

Assalamualaikum w.b.t
yang dihormati bakal Dr Eqbal Zack, yang dihargai para pembaca blog yang tak meriah ni..
okey stop..tiba-tiba rindu bidang pengacaraan..huwaaaa please siapa-siapa yang perlu kan pengacara majlis untuk acara rasmi boleh pm kakak..

Okey back to the point..
kakak nak mencuba nasib. mungkin kali ini rezeki blog dayangredzuan.
kakak memang suka kumpul keychain yang kawan-kawan bagi. ada jugak yang kakak beli sendiri..


Jom tengok collection keychain.

 keychain2 atas ni dari luar Malaysia. kebanyakannya kawan-kawan yang bagi. 
Ada yang kakak pergi dan beli sendiri macam Vietnam dan Singapore je.
Siapa tahu lepas ni ada keychain dari Brisbane pulak kannnnn


keychain dalam Malaysia. eh tapi yang gajah tu dari Thailand..
tersalah group pulak..
---------------------------------------------------------------------------

comel sangat kangaroo tu..


ok guys..korang pun joinlah Eqbal Zack: Brisbane Giveaway ni..
Macam mana nak join???

klik sini>>>>EqbalZack Brisbane Giveaway

**semoga Abg Eq sentiasa sihat dekat negara orang tu dan selama sampai ke Malaysia..



6 comments:

  1. pergh....terbaek...gud luck nw ^_^

    ReplyDelete
  2. Salam pkenalan.. join ni jugak.. gud luck. :) singgah sini jugak k.. :) http://kampung-kameq.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. bnyk koleksi key chain... cantik2 pulak tu... kali ni kita berebut utk dptkan semua tu...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

    ReplyDelete